• Een gouden duo voor de JO19 selectie.

    Dat Altius op de hoofdmacht van de jeugdgroepen dit duo kan presenteren is niet alleen voor Altius een geweldige stap maar ook voor elke speler die onder deze twee heren mag gaan voetballen een verrijking van zijn voetbal carrière.
    Met iemand als Henk Puijk met zoveel voetbal ervaring en titels en prijzen en een talentvolle trainer als Glen Hemmers. Kun je nu al spreken dat het langs de lijn staat als een organisatie.
    Op dit moment is Henk nog assistent bij het eerste team van Altius en Glenn trainer van onze JO17-1. Ondanks dat dit wederom door Corona een afgebroken seizoen betreft heeft de JO17-1 veel progressie gemaakt. De ervaring van Glenn als hoofdtrainer en de ervaring die Henk mee brengt als hoofdtrainer van meerdere elftallen maakt dit een erg goede combinatie.
    Wij zijn dan ook erg verheugd dat beiden voor onze vereniging behouden blijven en komend seizoen de JO19-1 onder hun hoede gaan krijgen. Naast plezier zal de doorstroming van spelers naar de O23 en ontwikkeling van de speelwijze de belangrijkste doelstellingen zijn. Wij willen met onze JO19-1 en O23 op een herkenbare manier voetballen zoals ook ons eerste elftal doet. Met als uiteindelijke doel dat spelers makkelijker kunnen doorstromen naar de A-selectie en dit ook daadwerkelijk gaan halen.
    In de nieuwe JO19-1 zitten diverse spelers met potentie voor de toekomst. Zij krijgen met Glenn en Henk trainers die deze spelersgroep goed kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Wij van Altius wensen beide heren heel veel plezier en succes voor het nieuwe seizoen.