• Eemnes O9-1 - Altius O9-1

  Een wedstrijd na een lange reeks winstpartijen van Altius O9-1. Uit bij Eemnes de volgende wedstrijd, een volgende poging om een overwinning bij te kunnen schrijven.

  De wedstrijd begon gelijk op. Altius kreeg erg veel kansen, maar was zeer onzorgvuldig en ongelukkig. De keeper van Eemnes was daarentegen ook erg goed en wist de ballen die wel tussen de palen gemikt werden, tegen te houden. Inderdaad er waren héél veel ballen die niet tussen de palen gemikt werden. Het vizier was niet goed afgesteld.

  Aan de andere kant mocht Altius van geluk spreken dat er in de goal een uitstekende keeper stond! Thijs B heeft zeer veel ballen in de eerste tien minuten tegen gehouden (de hele wedstrijd overigens!).

  Altius kwam wel op voorsprong. Een goede pass van Thijs H kwam uit bij Jesse H en deze wist de bal achter de keeper te werken voor een 0-1 stand. Helaas kwam snel hierna de 1-1 op het scorebord en niet lang daarna ook de 2-1.

  De volgende goal van Altius viel direct uit de aftrap. Romen werd naar voren gestuurd en kon nog binnen de 20 seconden de 2-2 al scoren en dat vanuit een moeilijke hoek! Niet lang daarna scoorde Thijs H uit een afgeslagen corner de 2-3. Altius reageerde dus uitstekend op de achterstand!

  Helaas werd Altius hierna gegrepen door onzorgvuldigheid rommelig verdedigen en rommelig aanvallen. Daar we gewend zijn om een reeks goals van Altius-zijde te zien, was dat deze keer andersom. Altius was vaak te laat in de duels en bleef zelf te onzorgvuldig voor de goal. Zo stond na verloop van tijd de 7-3 op het scorebord.

  Het slotakkoord was wel voor Altius. Een pass van Ties op Jesse H resulteerde in de 2e goal van Jesse deze wedstrijd.

  Helaas een mindere wedstrijd van Altius. Nog altijd werd er bij vlagen zeer mooi gevoetbald. Als we de afgelopen wedstrijd als de huidige top van het team zien, was de wedstrijd tegen Eemnes zo’n 60-70% van wat het team kan. Helaas was dat niet voldoende.

  De komende weken aan Altius om weer te laten zien wat ze écht kunnen. De vlagen van mooi voetbal weer wat langer volhouden en het vizier weer op scherp stellen.

  De man of the match deze week was Sergio. Sergio heeft in veel verdedigende situaties uitstekend de leiding op zich genomen, maar liep zelf ook veel op de goede plek. Veel duels wist hij te winnen en aan de bal zocht hij steeds de goede oplossing. Complimenten!!

  Ook de rest van het team, Thijs B, Jesse E, Romen, Twan, Jesse H en Thijs H verdienen complimenten voor de strijd die wel geleverd is ook al zat het deze wedstrijd tegen!