• E-Sport bij v.v. Altius

  De E-sport, ofwel de voetbalgames, wordt steeds groter in Europa maar ook in Nederland. Hilversum doet natuurlijk mee. In november konden al een behoorlijk aantal leden meedoen met het FIFA-18 toernooi bij v.v. Altius. Er werd enthousiast gegamed!

  Het FIFA-toernooi bij v.v. Altius heeft een uniek spelelement: er zit meer interactie in. Dankzij Dutch GameMasters, die ook samenwerkingsverbanden onderhouden met eredivisieclubs als Ajax en PSV, is er ook een game-onderdeel dat zich buiten op het veld afspeelt. Daarmee speel je dus niet alleen binnen achter de Playstation, maar toon je ook je voetbalskills buiten op het veld. De besten gaan door naar de regionale finale.

  Voor alle enthousiastelingen organiseren wij bij v.v. Altius voor leden en niet-leden dit seizoen nog twee keer het FIFA-toernooi. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit een vast gegeven binnen v.v. Altius.

  De twee data staan gepland: 2 februari en 13 april. Schrijf je dus snel in! Dat kan nog steeds via https://www.altius.nl/inschrijven-fifa-18-toernooi/

   

  FIFA-toernooicommissie v.v. Altius