• Dr op en dr over
  SVM 1 - Altius 1 (0-4) 1-7
  3x Glenn Hemmers 2 x Jordy Arp 1 x Samir Didouch en 1 x Elias Mselmi

  Geen kaarten voor Altius, 2 x geel SVM
  Scheidsrechter de Jong

  D'r op en d'r over

  We begonnen een kwartier te laat, de scheidsrechter was zijn wifi aan te zoek voor de nieuwe app en dat liep wat stroef zullen we maar zeggen.

  Maar daar in Maartensdijk ook een 3e klasser, hebben ze geweten dat de tornado's langs raasden. Van af het begin zaten zaten de oranje hemden er vol op en voordat SVM in de gaten kreeg dat we nu toch echt begonnen warem zat de 0-1 er al in. De bal komt over de middenlijn Op Enes Unlu en vanaf 40 meter schiet hij prachtig op de goal via de lat terug het veld in waar Glenn klaar stond om de bal erin te tikken.

  Slecht begin voor de thuisclub, oke op nieuw beginnen even voetballen maar Altius zat er constant bovenop en SVM kwam er niet uit en in de 8e minuut kwam de bal op links bij Jordy Arp en die wist nog van vorige week dat Samir wel ergens bij de goal zou staan en zo werd er een kopietje gemaakt van de goal tegen VVJ en Samir kreeg m op zijn naam geschreven.

  De 0-3 viel nog voordat er een kwartier gespeelt was want Sámir liep op links en dacht he dat kan ik ook legde de bal voor en daar stond Glenn klaar om zijn tweede. In te tikkén.

  Ondertussen was SVM nog niet bij sluitpost Roy van Wagtendonk gezien.
  Kans op kans voor Altius die meestal werden afgevlagt voor buitenspel. Terrecht of niet ik stond niet op 1 lijn dus kan niet oordelen.
  Dus moet je slimmer zijn en verder achter de man gaan staan.
  In de 25 min verliet Mark Koomen aan de lies geblesseerd het veld en kwam Stef Kaashoek in het veld.
  In de 30 min liet Stef de bal vertrekken van zijn voet, lang op op Jordy, die schiet de bal tegen de keeper, terug bij Jordy die de bal in de doelmond schiet maar op de lijn gered door een SVMer.

  1 minuut later op rechts is de bal tussen twee SVMers en piep daar keam Jordy en gong er met de bal vandoor, liep door en zette de bal voor waar Glenn op dook voor zijn derde, maar ja u raad t al er werd weer gevlagt en de scheidsrechter van dienst floot op elke vlag van SVM dus helaas afgekeurd.
  Oordeel zelf in de video die hierbij plaats.

  In de 39e minuut moest Keeper Roy even echt wakker worden bij een uitbraak van SVM maar hij plukte de bal keurig van de schoenen van de speler. Gevaar geweken.

  In de 40e minuut kwam er een lange baal op Elias die de bal keurig aan de voeten hield tussen twee spelers en de bal keurig in de rechterhoek langs de keeper speelde. Russtand 0-4.

  De tweede helft begonnen we bedroevend slecht veel balverlies en geen lijnen in de aanval. De zorgde voor wat kansen voor SVM en selfs in de 55e minuut voor goal voor de gastheren. Ondanks dat onze ass scheidsrechter de vlag op stak, de enige keer in de wedstrijd, dat de trainer van SVM ook zij dat t buitenspel was, deze keer had de scheids het zelf goed gezien dat t geen buitnespel was en keurde de goal goed. Een klein smetje.
  Er werd wat gewisselt Wietse Siemerink kwam er in voor Jan Kloet en Bilal el Morabet voor Elias.

  De kansen kwamen weer en in de 69e minuut zorgde Jordy Arp voor de 1-5.
  De kansen voor Altius golde weer over SVM heen.
  In de 76 minuut kwam er een voorzet van rechts door Roy van den Brink en door de boomlange Glenn Hemmers hard door de handen van de keeper heen werd gekopt! 1-6.

  Een minuut later werd er weer een goal afgekeurd van Altius, een schot van Samir belande op de paal en de rebound werd in geschoten door Glenn. U raad het al, buitenspel. Oordeelt u zelf en bekijk de bijgevoegde video.

  Maar als sluitstuk echt de mooiste goal van allemaal zo mooi uitgespeelt en uitgekookt speelde Jordy Arp de ëindstand van 1-7 in de goal.

  Weer een stuk beter dan de vorige keer op weg naar de competitie start.

  Ik wil graag een compliment maken aan alle supporters van Altius, een uitwedstrijd die zo druk bezocht werd het gejuich van de vrienden van Altius overstemmde de gastheer by far!
  Dank jullie voor je bezoek dat maakt het voor ons uit spelen ook een feestje.

  Tot 23 sept de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Waterwijk.