• de week van de nieuwe trainers en trainsters‼️‼️

  Zoals al eerder gemeld is de jeugdcommissie drukdoende geweest om invulling te geven aan de jeugdteams. We kunnen met trots mededelen dat er voor bijna alle jeugdteams trainers zijn gevonden en dat er voor alle groepen ook verschillende coördinatoren zich hebben gemeld! Hier later meer over!
   
  De jeugdopleiding wordt een belangrijk onderdeel van Altius. Het gaat niet alleen om de selectie elftallen, maar ook om onze zogeheten breedteteams. Deze teams gaan een belangrijke plek in onze club innemen. Veel van onze leden trainen en spelen wekelijks in één van onze breedteteams. Juist daar heeft onze jeugdcommissie naar gekeken bij de invulling van de trainers. 
   
  Voor het nieuwe seizoen 2019-2020 hebben wij een paar goede en mooie ‘transfers’ kunnen maken. Bijvoorbeeld bij de JO13 groep, daar hebben wij Marnix Loos en Amara Donzo weten aan te stellen als trainers voor de JO13 selectie, daarnaast blijven ook de trainers voor de breedteteams ons helpen alle teams op een hoger niveau te krijgen. Dit zijn de heren JP van Wijland, Vincent van de Lelie en Richard Diermen. Deze heren zijn al enkele seizoenen actief als trainers bij Altius. Tevens is er met Jeroen van Steensel een overeenkomst gesloten als teammanager van de JO13 selectie groep. Dit is een mooi voorbeeld van trainers en leiders die met een oranje hart Altius gaan versterken en verder gaan brengen.
   
  Ook in de jongere teams zijn er goede trainers opgestaan en hier is een mix van ervaring en voetbalkennis te zien waar we als club echt trots op zijn! In de zomermaanden komen alle trainers voorbij met een persoonlijk bericht, zodat iedereen na de zomer weet wat deze toptrainers allemaal in hun voetbalmars hebben.
   
  Hierbij alle trainers & trainsters voor het seizoen 2019-2020! Er lopen nog gesprekken met verschillende trainers en enthousiaste ouders. Mochten er nog vaders/moeders zijn die niet genoemd zijn maar toch actief zijn, de desbetreffende coördinator zoekt vanaf maandag 3 juni contact met eenieder op.
   
  Puppies Folkert Folkertsma
  Puppies Enthousiaste ouder
  JO8-1    Justin van der Roest
  JO8-2    Damian Vos
  JO8-3    Trainer of enthousiaste ouder
  JO9-1     Ruben Hazenberg
  JO9-2    Yannick de Gooijer
  JO9-3    Roy Stekelenburg
  JO10-1   Samir Didoch
  JO10-2   Luke Verkerk
  JO10-2   Rinco Hesta
  JO10-3   Trainer of enthousiaste ouder
  MO8/9/10 Juliette Lieverts
  MO8/9/10 Merel Heuseveld
  JO11-1    Aron Heeren
  JO11-1    Robin Lugten
  JO11       Danny van Bemmelen
  JO11       Jan de Groot
  JO11       Herman Botz
  JO11       Piet Hendrikx
  JO12-1   Niels schuurman
  JO12-2  Tom Haselager
  JO12-3  Trainer of enthousiaste ouder
  JO13-1   Marnix Loos
  JO13-1   Lars Thurkow
  JO13-2  Amara Donzo
  JO13      Richard v Diermen
  JO13      Vincent vd Lelie
  JO13      JP v Wijland
  JO15-1   Frank Booijen
  JO15-2  Gert Jan van Baal
  JO15-3  Trainer of enthousiaste ouder
  JO16-1   Seiran Simonyan
  JO17-1   Teun van den Bosch
  JO19-1   Simon Arp
  JO19-2   Boy de Frankrijker
  Keepers coördinator Arthur Figge
  Keeper trainer   Brain van Wagtendonk
  Keeper trainer   Ron van Bergeijk
  Keeper trainer   Dave van Wagtendonk