• De wedstrijd van Pauline

  De wedstrijd van Pauline!

  Normaal eindig ik altijd het verslag met de Woman of the match maar vandaag begin ik er mee. Want dat kan er natuurlijk maar eentje zijn en wie de wedstrijd gezien heeft zal het volmondig beamen; dat kan er maar eentje zijn : PAULINE!!
  Met maar liefst vier doelpunten stuurde zij hoogstpersoonlijk de dames van Hees gedesillusioneerd terug naar de bossen rond Soest.

  Het was vooraf wel weer een heel gepuzzel om met een elftal aan de start te verschijnen. Naast de twee langdurig geblesseerden (Maxime en Charlotte) waren er nu ook nog eens twee zieken (Keetje en Annelotte) dus moest er gezocht worden naar aanvullingen.

  Twee oude bekenden (Celine en Emma) benaderd maar dat lukte niet. En toen de nood het hoogste was, kwam er een appje van Robbin… Of ze mee kon doen want haar wedstrijd was uitgesteld.

  Tuurlijk, graag zelfs. En dan meteen ook maar Sophia, Willemijn en Sanneke vragen.

  En zo kon het gebeuren dat we met maar liefst 12 speelsters op het wedstrijdformulier stonden. Raffaella deze keer als keeper met Robbin, Sanneke Sophia en Jasmijn als achterhoede. Middenveld Pauline, Willemijn en Meike en voorin Féline, Yrsa en Luna. Maaike begon als wissel.

  En net zoals de eerdere wedstrijden dit seizoen begonnen we goed aan de wedstrijd. De 1-0 viel binnen de tien minuten en was de eerste (van 4!!) van Pauline. Maar weer was er een slordigheidje in defensie en de spits van Hees schoot op goal en met een vreemde curve zeilde de bal over de verbaasde Raffaella.

  En waar we de vorige wedstrijden nog wel een instortten na een tegenslag, gingen we deze keer vol door en met een meer dan verdiende 4-1 (1xYrsa en nog 2x Pauline) ruststand konden we aan de thee.

  In de kleedkamer gewaarschuwd voor overschatting: dus meteen weer druk gaan zetten de tweede helft. Geef ze geen kans om terug in de wedstrijd te komen. En zo gezegd, zo gedaan.

  Als een ware wervelwind gingen onze dames door om de score op te voeren. Yrsa nog een doelpunt en nog maar eens eentje van onze uitblinkster Pauline.

  Het slotstuk van de galavoorstelling was voor Maaike die haar eerste goal van het seizoen maakte en daarmee de 7-1 einduitslag op het bord zette.

  Eindelijk hebben jullie laten zien dat we gewoon een heel goed team hebben, als we maar niet met 10 hoeven te spelen….

  Wederom twee weken rust en dan mogen we uit naar Kampong. DE laatste keer dat we daar speelden werden we kansloos van de mat getikt met 6-0. Mooie uitdaging om nu beter te doen!!

  Topscoorders per 10-3 :
  Pauline 8 (+1 oefenwedstrijd)
  Yrsa 5
  Annelotte 3
  Luna 3
  Raffaella 2
  Charlotte 2
  Maaike 1
  Maxime 1
  Nikki 1
  Robbin 1