• De nieuwe staf voor de JO17 1&2 is rond!

  De TC van VV Altius kan met trots melden dat er een technische staf is samengesteld voor de JO17 voor het seizoen 2019/2020. Met de hoofdtrainer, een trainer/coach voor het 2e team en een grensrechter is de staf voor de JO17 compleet.
   
  De heren Boy de Frankrijker en Teun van de Bosch pakken samen deze taak nogmaals op voor deze zeer belangrijke groep. De heren gaan samen met de technische staf er weer alles aan doen om een collectief neer te zetten. En om spelers individueel klaar te stomen voor de selectie elftallen. VV Altius vindt het belangrijk dat er een collectief ontstaat tussen beide teams die voor het resultaat gaan.
   
  Beide heren hebben ruime ervaring in de voetbalwereld. Boy, 7 jaar bij Kampong en 2 jaar bij Altius. Deze staf weet welke technische route binnen onze club komend seizoen gevolgd gaat worden en willen hieraan mee bouwen. Wij van de TC zijn ook bijzonder verheugd dat Teun van de Bosch wederom JA heeft gezegd om zich sterk te maken om de jeugd bij VV Altius naar een hoger niveau te brengen.

  Kortom wij wensen beide heren en de overkomende spelers heel veel succes en plezier voor het komende seizoen.