• De echte tornados

  Altius 1 - NITA 1 (5-0) 6-2
  Geen geel voor Altius
  3x Samir Didouch
  1x Ruben Bakker en Glenn Hemmers

  Een briljante eerste helft speelde Altius die zijn naam eer aan deed en echt als tornados over t veld ging en van nita niets heel liet. Met de steun van t zangkoor van geblesseerde en geschorste spelers gingen de doelpunten er in als zoete koek.
  De eerste was een fraaie lange trap van Arno Calis die precies op maat kwam voor Jordy Arp en die twijfelde niet en schoot 1-0. Bam!
  Toen kwam de Didouch trein gang en zorgde hij voor n fraaie driepunter voet voet hoofd en de stand was 4-0.
  Dan nu maar nog n assist van Samir op Ruben Bakker en we gingen rusten met 5-0.

  De tweede helft was n ander verhaal. Samir werd gewisseld want ja je gelooft t niet hij begon licht geblesseerd aan de wedstrijd.
  Maar nita had de spirit van altius over genomen en van mooi voetbal was geen sprake meer. Nita scoorde zelfs tegen de 5-1 werd genoteerd.
  Toch even terug denken aan de wedstrijd tegen nieuwland.
  Leuk werd t niet meer nita was geen fijne ploeg en schreeuwde moord en brand. Eerst volgens werd er door Altius hands gemaakt ik heb t zelf niet gezien en in de uitbraak werd er een overtreding gemaakt en kreeg Altius een penalty die vliegensvlug door Glenn werd opgeeist en natuurlijk ook goed ingeschoten!
  De wedstrijd werd nog even stil gezet door de scheidsrechter die even kalmte wilde hebben op de bank en bij de spelers van nita die het er allemaal niet mee eens waren.

  Het laatste wapenfeit was nog de 6-2 nita zag onze keeper ver voor zn goal staan en schoot de bal er fraai ruim over m heen en dan moet je hoog schieten hoor!

  De laatste thuis wedstrijd weed winnend afgesloten heerlijk!

  Wie de jeugd heeft heeft de toekomst, nou we zijn trots op de invalbeurten van Calvin Lam en Tim Hendriks. En wat dacht u van de topper van de dag eerst om 9 uur keepen bij de B1 vervolgens een uitstekende wedstrijd gekeept bij H2 en daarna nog eens op de bank bij 1. Calvin van Aurich je bent n topper 👍