• De Champions League en puppy training is weer begonnen bij Altius!

    De puppy, training & champions League bestaat inmiddels al wat jaren bij Altius. Opgezet om de jongste spelertjes van 5 en 6 jaar op een leuke, vrijblijvende manier kennis te laten maken met voetballen. Deze kinderen spelen op zaterdag met elkaar op kleine veldjes, met kleine teams zonder keepers en met vereenvoudigde regels. Op die manier krijgt elke speler veel balcontact en kan zich zo optimaal ontwikkelen.

    Dit principe is onderhand een mooi begrip en laat elk jaar zien een toename van spelertjes. Op zaterdag om 10:30 uur is het altijd een spektakel. De tune van de Champions League galmt over de speakers en de spelers stormen onder luid applaus van de toeschouwers de veldjes op. Na de training en het toernooi altijd gezamenlijk lekker limonade drinken.

    Dit alles staat onder begeleiding van 2 toppers Richard Villhaber & Folkert Folkertsma . De training is op woensdag van 17:15 tot en met 18:15 uur. Op zaterdag spelen ze een onderling champions league toernooi. Dit is bij Altius en begint om 10:30 uur

    Interesse: Kom het gewoon eens proberen. Kinderen kunnen altijd aanhaken bij een training of bij de wedstrijdjes op zaterdag. Gewoon lekker Voetballen en plezier maken staat voorop!

    Vragen of aanmelden? Neem contact op jeugdvoorzitter@altius.nl of kijk voor meer op www.altius.nl