• Commissie van ontvangst

  Beste ouder en/of begeleider,

  sinds een paar jaar is er bij Altius een Commissie van Ontvangst. We zijn voor aankomend voetbalseizoen op zoek naar nieuwe leden voor de Commissie. Meld je dus snel aan want we zijn je hulp echt nodig!

  WAT DOEN WIJ ALS COMMISSIE?
  De Commissie is verantwoordelijk voor het ontvangen van alle teams die een wedstrijd komen spelen op Altius, Iedere periode ontvang je een lijst met data waarop thuiswedstrijden gespeeld worden, daar kun je dan op intekenen. De bedoeling is dat je de wedstrijd ochtend van 8:00 - 12:00 bij het wedstrijd secretariaat gaat staan en bij mooi weer zitten we buiten. Je zit in principe altijd met zijn tweeën.

  In de ochtend ligt een schema klaar met daarop alle wedstrijden die gespeeld worden, op welk veld deze gespeeld worden en welke kleedkamer een team toegewezen krijgt. Coaches-Teamleiders van Altius en de uit spelende teams komen zich aanmelden, waarna je hen de info geeft. Na de wedstrijd komen de coaches-teamleiders de eindstand bij ons aangeven, die wij invullen op de lijst en invoeren in de voetbalapp.

  Daarnaast beantwoord je vragen, deel je fluitjes-grensrechter vlaggen-kleedkamer sleutels uit en regel je dat deze weer ingeleverd worden.

  AANMELDEN
  Heb je interesse meld je dan nog dit seizoen aan bij Frank Bos jeugdvoorzitter@altius.nl