• Christine heet onze nieuwe leden persoonlijk van harte welkom!

  Als bestuur hebben we gemerkt dat nieuwe leden soms langere tijd nodig hebben om de weg te vinden binnen onze vereniging. Daarom hebben we in overleg met Christine van den Bosch voor de nieuwe leden, die nog niet met Altius bekend zijn, een nieuwe service in het leven geroepen: het intakegesprek.

  Christine gaat alle nieuwe leden die de club nog niet kennen, uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Hierbij neemt zij uiteraard alle relevante gegevens door en vraagt hem of haar de hemd van het lijf. Zo zal ze vragen waar het aspirantlid heeft gevoetbald en op welk niveau, maar ook wat zijn of haar specifieke redenen zijn om voor Altius te kiezen en dus met welke verwachtingen ze zich hebben ingeschreven.

  Ze zal ook ingaan op de gebruiken bij Altius en uitleggen hoe de club in elkaar zit, waar alles is te vinden, hoe je aan de nodige informatie komt en wat de normen en waarden zijn.Daarmee dus ook de verwachtingen die Altius heeft van haar leden.
  Dit moet ervoor zorgen dat nieuwe leden zich sneller thuis voelen, maar dat de club ook snel alle belangrijke informatie ontvangt. Het is namelijk niet evident dat mensen de website helemaal uitpluizen of mailings en berichten van de club openen.

  Wij wensen Christine veel succes en plezier met dit nieuwe initiatief en hopen uiteraard dat ze haar handen meer dan vol krijgt aan alle nieuwe leden die bij de leukste club van het Gooi komen voetballen, vaak ook om hun ambities waar te maken.

  vv Altius
  Het bestuur