• Brakeldag 2018: Wat een Topfeest

  Brakeldag 2018: Wat een Topfeest

  De Brakeldag 2018, die op zaterdag 9 juni is gehouden, was werkelijk een topdag. Was het vrijdag een natte dag, op Brakeldag was als vanouds zonovergoten en mede daardoor een buitengewoon geslaagd evenement.

  Wat een super feest is het toch. Bijna 1.000 mensen hebben genoten van een leuk voetbaltoernooi, dat natuurlijk nergens over gaat en zeer sportief verloopt, maar daarna??..

  Het foodplein was fantastisch, met heerlijke saté, ter plaatse vers gerookte zalm uit de rookton, heerlijke kippenboutjes,verse frietjes en veel meer lekkers. De bar was tot ver in de avond open en verkocht naast goed gekoeld bier en Weizener, lekker mixen en frisdranken en bleek zelfs rond 22:30 uur helemaal uitverkocht. Het was een geweldig succes, met de zangers Erwin en Steffan, die het heerlijke Amsterdamse volkslied life vertolken onder de naam StEr Allures en er een heus dansfeest van maakten. Niemand kon er bij blijven stilstaan, er werd zelfs op de tafels gedanst??

  Hoewel het bier aan het eind van de avond echt bijna op was, we hebben meer ingekocht dan ooit tevoren, was het net voldoende, echt koud en dorstlessend, wat na alle inspanningen van de dag en de brandende zon, erg welkom was.

  Sommige deelnemers noemen het al "het beste evenement van het jaar, dat je niet mag missen" en de organisatie is daar reuze trots op.

  Inmiddels is de rust weergekeerd, alles weer netjes opgeruimd en schoongemaakt en starten de voorbereidingen voor de Brakeldag 2019 binnenkort!

  Voor de organisatie, voor alle bezoekers, deelnemers, vrijwilligers en ambassadeurs: heel hartelijk bedankt voor dit prachtige evenement, we hebben er zeer van genoten!

  Ook de sponsor van dit evenement Brakel Totaal Project, die het toernooi weer in woord en daad ondersteunt, willen we van harte bedanken voor een zeer geslaagd toernooi en een prachtige dag.

  vv Altius

  Het bestuur