• Brakeldag is back!!

  Beste Altius-vrienden en -vriendinnen,

  Op zaterdag 9 juni organiseren we opnieuw de Brakeldag, het sportieve voetbaltoernooi voor zeventallen van 16 jaar en ouder. Vanaf heden is de inschrijving geopend!

  Ja, je leest het goed: na een paar jaar Altiusdag te hebben geheten is de Brakeldag weer terug.

 • Systeemwandenbedrijf Brakel Totaal Project en Altius zijn weer partners en Brakel wil dolgraag zijn naam weer verbinden aan deze beroemde dag.

  Brakel Totaal Project produceert, levert en monteert de optimaal verplaatsbare metalen

  "All-in Wall"-systeemwanden. De "All in Wall"-systeemwanden zijn al 40 jaar een begrip: een tijdloze, elegante systeemwand. Systeemwanden met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Indien gewenst verzorgt Brakel Totaal Project uw complete interieur. Meer informatie hierover is te vinden op: brakeltotaalproject.nl

  Op zaterdag 9 juni starten we vanaf een uur of 10 we met het toernooi voor iedereen van boven de 16 jaar, 7 tegen 7. De inschrijving bedraagt € 15,00 per team, contant of per PIN te voldoen voor aanvang van het toernooi. In verschillende poules wordt gestreden om de prijzen en na afloop is er natuurlijk een gezellig feest met livemuziek.

  Tijdens het toernooi krijgt ook de inwendige mens alle aandacht. We kunnen buiten koele biertjes tappen en onze huisslager verzorgt een voortreffelijke BBQ. Er zal zelfs een viskraam staan met heerlijk verse vis uit Spakenburg.

  Schrijf je in door een mail te sturen naar: brakeldag@altius.nl

  Vermeld hierin graag het volgende:

  • naam leider/ aanvoerder
  • telefoonnummer leider/ aanvoerder
  • naam team (doe dat nu meteen!)
  • Recreatie, Prestatie, Dames of Veteranen (35+) Wees er dus snel bij!Tot zaterdag 9 juni!De organisatie van de Brakeldag.
  • De inschrijving sluit op vrijdag 11 mei, er kunnen zich maximaal 64 teams inschrijven.
  • (N.B.: De organisatie behoudt zich het recht voor om, ondanks de opgegeven categorie, het team in een andere categorie in te delen als dit het toernooi of de indeling ten goede komt.