• Altius vrouwen zoekt gemotiveerde trainers die mee willen bouwen

  Tien jaar geleden starten een enthousiaste groep jonge meiden met twee super gemotiveerde vaders een eerste vrouwen elftal bij VV Altius. Nu gaan wij het elfde seizoen in met een vrouwen 1 team in de derde klasse, een super talentvolle vrouwen 2 team waarbij meerdere spelers zelfs nog in een MO19 team zouden mogen voetballen. Naast deze twee teams is er sinds enige tijd een MO9-4 team en ook deze meiden spelen in een echte competitie. Naast deze drie competitie teams hebben wij een grote groep jonge moeders en vrouwen boven de 30 die wekelijks op woensdagavond trainen en met grote regelmaat mee doen aan de zogenaamde veterinnen toernooien op vrijdagavond.

  Na tien jaar heeft het Altius bestuur en de technische commissie mede met de hoofdtrainers en staf besloten om het vrouwen voetbal op te nemen in het technisch beleidsplan. Wij willen uitgroeien naar een stabiele vrouwen en meiden afdeling, het eerste vrouwen team een stabiele derde klasser te laten zijn en voor dit seizoen hebben wij het voornemen om met het tweede vrouwen team kampioen van de vijfde klasse te worden.

  Ambitie is toegevoegd aan het de leukste club te willen zijn en daarmee is een aanpassing gedaan waarmee wij bovenstaande willen gaan bereiken.

  Het eerste vrouwen team zal meer en meer selecteren op aanwezigheid, prestatie, gemotiveerd trainen en een trainingsopbouw gaan verzorgen. Om zo met meer presteren ook de spelers te trekken die niet alleen voor de gezelligheid willen voetballen maar daarnaast ook willen presteren op een zo hoog als mogelijk niveau.

   

  Om dit alles te bereiken en hebben wij uw en jou steun heel hard nodig en zijn wij op zoek naar super enthousiast gemotiveerde trainers/sters, assistent trainers/sters, leiders/sters en coaches.

  Sponsoring is ook heel erg welkom en voor vragen over de vacatures geef ik graag persoonlijk antwoord.

   

  Ben jij die persoon die wij zoeken en draag jij Altius vrouwen voetbal een warm hart toe reageer dan naar cdbree@gmail.com en/of telefonisch op 0613628449

   

  Vriendelijke groet,

  Cor de Bree