• Altius presenteert nieuwe hoofdtrainer

  Altius is blij te kunnen melden dat het Ilji van de Horst heeft kunnen aanstellen als nieuwe hoofdtrainer voor de selectie van Altius. De 37 jarige Utrechter komt van SV de Vecht waar hij twee jaar werkzaam was. Zijn profiel sluit prima aan bij de weg die Altius wil inslaan, meedoen om de prijzen en het verenigingsleven versterken. De gedreven ambitieuze trainer ziet in Altius een nieuwe uitdaging. Ilji wordt bijgestaan door Chris Blomsma als assistent trainer/coach.

  Tevens zijn we blij te kunnen melden dat de trainersstaf voor de selectie voor het volgend seizoen compleet is met de toetreding van Raymond Lam en Teun van den Bosch. Zij zullen het 2e selectieteam onder hun hoede nemen en begeleiden op de wedstrijddagen, waarvan we hopen dat er komend seizoen veel mogen komen.
  Raymond en Teun zijn voor Altius geen onbekenden, ze zijn door de jaren heen al actief op diverse fronten. De keus om twee die-hard Altius mensen toe te voegen aan de selectie staf is een bewuste. Het tweede team is een jonge groep die (voor het grootste deel) is doorgestroomd vanuit de eigen jeugd. Het team laten begeleiden door mensen die de spelers al kennen, is dan ook een goede basis voor de doorontwikkeling van deze spelers.


  Wij heten Ilji en Chris van harte welkom en wensen de gehele trainersstaf een mooi nieuwe seizoen toe.

 • Ilji v.d. Horst

 • Chris Blomsma
 • Teun v.d. Bosch
 • Raymond Lam