• Altius pakt door om zijn selectie te versterken

    Niet een, niet twee, maar drie toppers komen Altius versterken komend seizoen.

    De eerste speler is een balvaste spits, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan, een echte alleskunner. Zijn naam is Jesse Loenen en heeft zijn sporen al verdiend in het voetbal. Hij komt van PVC, maar in de jeugd speelde hij voor Zwaluwen Utrecht, Houten, FC Utrecht, Argon. In de senioren heeft hij gespeeld bij De Meern, Argon en UVV. Deze slimme voetballer heeft een goede pass en is heel rustig aan de bal. De 'Sleep' is zijn lekkerste passeerbeweging en deze hopen we komend seizoen vaak te kunnen zien.

    De tweede speler is een 21-jarige buitenspeler met een fluwelen passeerbeweging. Zijn naam: Nick Neerings. Werkzaam als customer care medewerker, met daarnaast nog een opleiding in de muziekproductie. Deze snelheidsduivel begon met voetballen bij Desto en speelde daarnaast ook nog bij de Meern. Verder heeft hij bij de senioren nog bij UVV en PVC gespeeld. De trainers zijn super blij met deze snelle, makkelijke scorende spits.

    Dan nu de klap op de vuurpijl, hij moest er even goed over nadenken maar Glenn Hemmers keert terug bij Altius. Deze heerlijke, fanatieke voetballer begon met voetballen bij PVC, is na de C-tjes naar UVV gegaan. In de oudere jeugd heeft hij gespeeld bij de Meern en heeft daar ook in de selectie gespeeld. Van daaruit is hij naar Altius gekomen en heeft toen mooie tijden gekend met het eerste, met als een mooi hoogtepunt de halve finale in de beker. Bij Altius viel hij zo erg op dat twee jaar geleden SDO op de stoep stond, ook hier heeft hij goed gepresteerd. Maar zijn oranje hart gaf toch de doorslag. Glenn hoeft verder niet voorgesteld te worden, want iedereen binnen Altius kent hem al en als je hem niet kent. Kom hem komend seizoen dan snel bewonderen. Welkom terug Glenn.

    Wij wensen de heren heel veel succes en plezier, bij de mooiste en gezelligste club van het Gooi.