• Altius organiseert 32e pupillenweekend!!!

  Dit jaar organiseert Altius op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni voor de 32ste (!) keer haar unieke Pupillenweekend. Twee dagen vol sport, spel, gekkigheid en gezelligheid voor alle leden van de O-8 t/m O-13. We starten op de vrijdag om ongeveer 17.15 uur en op zaterdag sluiten we rond 14.30 af. Anderhalve dag vol feest en voetbal!

  Alle pupillen slapen met hun eigen teamgenoten in tenten (geregeld door Altius) of in kleedkamers. Lekker vertrouwd met twee slaapouders uit het eigen competitie-team. We eten met z’n allen en dat is altijd super gezellig. Met allergieën en dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.
  Tijdens de vrijdagavond-spellen en het zaterdag-voetbaltoernooi worden alle kinderen onderverdeeld in landenteams en spelen ze samen met oudere of jongere kinderen uit andere teams onder leiding van bondscoaches. Het leuke aan deze vorm is dat kinderen heel veel nieuwe vriendjes maken en leren samen te werken. Gedurende het pupillenweekend worden de teams vaak heel hecht.

  Het bosspel op de vrijdagavond wordt wel weer gedaan met het eigen team en de slaapouders daarvan, zodat de kinderen die het nog wat spannend vinden een vertrouwd gezicht in de buurt hebben. De indeling van de landenteams wordt tijdens het pupillenweekend bekend gemaakt.

  We kunnen dit weekend nooit organiseren zonder alle vrijwilligers die ons helpen. En echt waar, dat is ook hartstikke leuk! We hebben een hoop lol met elkaar en het is geweldig om het weekend van zo dichtbij mee te maken.
  Hier staat precies omschreven wat er per vrijwilligerstaak wordt verwacht.
  Hier  kun je je kind aanmelden. Het zou fijn zijn als je dit ruim op tijd doet. Dan weten we voor hoeveel deelnemers we inkopen moeten doen en of we bijvoorbeeld extra tenten moeten aanschaffen.
  Hier
   kun je je aanmelden als vrijwilliger. Teams kunnen alleen blijven slapen als er twee slaapouders bij zijn en deze moeten zich ook aanmelden! 

  Met al je vragen over het Pupillenweekend kun je terecht bij de Pupillenweekend commissie via activiteiten.altius@gmail.com.