• Altius O15-1 ambassadeurs voor KIKA

  Dit seizoen spelen onze toppers van het selectieteam O15-1 met een speciaal logo op het shirt: het logo van de stichting KiKa, oftewel Kinderen Kankervrij.

  Als je een sportief team met gezonde jongens op het veld ziet staan, dan denk je niet direct aan ziek zijn. Toch is kanker en kanker voor kinderen ?? helaas maar waar ?? niet onbekend voor ons team. We kennen bijvoorbeeld iemand die nu tegen de ziekte vecht. Of we kennen een kind dat tegen deze ziekte heeft gevochten maar helaas heeft verloren. Misschien kent bijna iedereen ?? op het veld, in de dug-out of langs de lijn ?? wel iemand die de ziekte van dichtbij kent.

  Met het aantrekken van dit shirt hebben de mannen de rol van ambassadeurs van de KiKa stichting geaccepteerd. Daarmee bedoelen we dat de Altius O15-1 het gezicht is van KiKa. Dat betekent vanzelfsprekend respectvol gedrag en het k-woord hoort daar natuurlijk niet bij.

  De mannen dragen het shirt met trots en respect.

  Maar aangezien respect en niet schelden sowieso de standaard is gaan we verder! Binnen het team hebben wij de afspraak dat voor ieder doelpunt, per speler, 10 cent wordt gedoneerd aan KiKa. Nu denk je misschien dat dat een beetje tegenvalt. Maar aangezien onze toppers gemiddeld 10 doelpunten per wedstrijd maken en het team uit 15 spelers én een trainer bestaat, zal het te doneren bedrag aan het einde van het seizoen toch aanzienlijk zijn.

  Verder zijn wij voornemens om dit seizoen nog een inzamelingsactie te organiseren in de vorm van een sponsorloop. Hierover later meer...

  Mocht je na het lezen van bovenstaande ook een steentje bij willen dragen dan kan dat. Je kunt door middel van onderstaande link direct een donatie doen of bijvoorbeeld meedoen aan de doneeractie per doelpunt. Neem in dat geval even contact op met Renée Nijhoff (06-43424967). Er zal dan wekelijks via een tikkie worden afgerekend.

  Doneer via:

  https://www.actievoorkika.nl/altius-o15-1-steunt-kika

  Hartelijke groet, mede namens ouders, trainer en leiders,

  JO 15-1, ambassadeurs van KiKa!