• Altius maakt een mooie stap naar de toekomst!

  Het nieuwe bestuur en de Technische Commissie van V.V. Altius 1931 zijn erin geslaagd een nieuwe verrassende hoofdtrainer vast te leggen voor het seizoen 2019-2020.

  Met ingang van het nieuwe seizoen zal Simon Arp onze A-selectie van de jeugd onder zijn hoede krijgen. Met deze stap is de eerste stap gezet om de jeugd nog dichter naar de senioren te trekken. De jeugd heeft de toekomst!

  Simon is voor Altius geen onbekende. Simon is een ervaren en gediplomeerde trainer. Hij past goed in het profiel van de trainer die we zochten. Na meerdere positieve gesprekken, is er met overtuiging voor Simon gekozen. Met de nieuwe weg die Altius heeft ingeslagen voor het komend seizoen, denken wij dat Simon hier een extra positieve bijdrage aan kan leveren. Hij kent de regio goed en hij is ambitieus.

  Simon is momenteel assistent-trainer bij Altius 1 en heeft een mooie CV als jeugdtrainer. Wij denken hiermee een trainer aan onze club te hebben gebonden, die het in zich heeft, met zijn voetbalinhoudelijke kennis, trainingskwaliteiten en persoonlijkheid, om op een goede manier onze jonge spelersgroep verder te helpen in hun ontwikkeling.

  Naast een nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie hebben we ook een nieuwe assistent trainer gevonden! Het betreft Niels Schuurman. Hij loopt al sinds zijn vierde jaar bij Altius rond. Nadat hij gestopt is met voetballen, geeft hij  trainingen en is hij grensrechter.

  Daarnaast zijn we ook zeer verheugd dat Lida Zoetekouw voor het seizoen 2019-2020 als teammanager Simon gaat ondersteunen bij de A-selectie van de jeugd. Lida is geen onbekende bij Altius, momenteel is zij de teammanager van Altius 1. Ze heeft diverse rollen binnen diverse voetbalverenigingen vervuld, van verzorger tot secretaris.

  Wij wensen Simon, Niels en Lida heel veel sportief geluk en natuurlijk op een prettige en positieve samenwerking met als doel de jeugd terug te brengen naar een hoger niveau.