• Altius heeft een nieuwe hoofdjeugd technische manager!

  Het doet het bestuur van Altius zeer veel genoegen Richard van Diermen te introduceren als nieuwe hoofdjeugd technische manager met ingang van 1 september.

  Het afgelopen jaar is Altius bezig geweest om bij de jeugd nog meer structuur en ontwikkeling neer te zetten.

  Juist daarom wil het bestuur de komende seizoenen verder werken aan de versterking van het jeugdvoetbal bij Altius.

  Zowel de jeugdcommissie die de gesprekken met de kandidaten heeft gevoerd als het bestuur hebben er veel vertrouwen in dat we met Richard de best mogelijke keuze voor de toekomst hebben gemaakt.

  Wie is Richard v Diermen:

  Mijn naam is Richard van Diermen. Ik ben getrouwd met Sandra en wij hebben twee kinderen Rick en Stijn. Rick speelt bij Altius, in het team JO14. Ik ben 52 jaar en al 35 jaar actief op het gebied van sportbegeleiding. In het dagelijks leven ben in ondernemer van een eigen tennisschool  "YOURS-TENNIS" en ben actief als "PERSONAL COACH". In het verleden ben ik voetbal trainer/coach geweest bij: SV Loosdrecht, Bloemenkwartier, OSO, Zuid Vogels en Victoria. Bij Victoria ben ik 7 jaar hoofdjeugdopleidingen en hoofdcoördinator geweest. Na enkele zeer prettige gesprekken met Frank van Haitsma en Tom Haselager vanuit de jeugd commissie zijn wij samen tot een mooie uitdaging gekomen waar ik heel veel zin in heb om deze te mogen vervullen. 

  Wil je contact met Richard:

  htcj@altius.nl