• Altius de club voor keepers

   Altius is de club voor Hilversumse keepers!

  Een keeper behoort andere elementen van het spel te beheersen dan een voetballer. In het tegenwoordige voetbal moet een keeper van vele markten thuis zijn: voetballen, verdedigen, coachen, oftewel doelpunten voorkomen. Juist dat stuk wordt wel eens onderschat. Altius wil zijn keepers hierin naar een hoger plan gaan brengen! Het is van groot belang dat een keeper zijn/haar specifieke vaardigheden en taken kan trainen. Een aantal van deze vaardigheden zijn te ontwikkelen tijdens de reguliere teamtraining, maar lang niet allemaal. Elke (jeugd)keeper of -keepster zou dus gerichte training moeten krijgen, en dan ben je bij Altius aan het juiste adres!

  Buiten de gewone keepers training die begint op maandag 7 september van 18:30 t/m 19:15 . Wij beginnen elke week met de jongste groepen 9,10,11,12 deze training wordt gegeven door Drazic Sackers.

  De oudere groepen beginnen op dinsdag 8 september van 19 uur t/m 20 uur het gaat om de volgende groepen: 13,14,15 de groepen 17 en 19 trainen met de senioren keepers mee op dinsdagavond. Deze training wordt gegeven door Twan Verweij. Beide keepers hebben een mooie staat van dienst en zijn in staat om Altius keepers nog meer te leren en te ontwikkelen.

  Maar Altius gaat nog meer doen voor zijn keepers maar ook voor Keepers van buiten Altius!

  Vorig jaar zomer zijn Altius en New Generation een samenwerking aangegaan om de keepers van Altius naar een hoger niveau te brengen. Dit jaar willen we daar de volgende stap in gaan zetten. Alle keepers van de JO11 tot en met de JO15 kunnen op vrijdagavond keeperstraining krijgen bij New Generation Goalkeepers op de velden van Altius. De keepers kunnen dus twee volledige teamtrainingen meedoen bij het team, en trainen op vrijdag van 18:45 uur tot 20:00 uur onder begeleiding van de ervaren trainers van New Generation.

  In totaal wordt er 16 weken getraind, twee sessies van 8 weken. De eerste sessie zal in het najaar zijn, vanaf 18 september. Op vrijdag 11 september is er een kennismakingstraining. Deze training is geheel vrijblijvend en is alleen voor de Altius keepers opgezet. Er wordt wekelijks getraind op het kunstgrasveld, dus is er garantie dat deze trainingen door kunnen gaan.

  Deelname aan het programma van New Generation kost normaliter € 100 per sessie, exclusief het eenmalig aan te schaffen kleding pakket. Dit kledingpakket wordt het hele seizoen gebruikt bij alle New Generation activiteiten. Hiermee kan je dus met korting deelnemen aan alle andere activiteiten. Altius streeft er naar om de beste keepers van de regio te hebben en is bereid om hierin te investeren. In deze samenwerking hebben we ervoor kunnen zorgen, dat de keepers van Altius alleen het kledingpakket hoeven aan te schaffen. Het trainingsgeld neemt Altius voor zijn rekening.

  Hierbij nodigen wij alle keepers uit op vrijdag 11 september om 18:30 uur bij Altius aanwezig te zijn bij de kennismakingssessie. Hier is ook de mogelijkheid om het kledingpakket waar onder de keepershandschoenen te bekijken en te passen.

 • Meer info / Inschrijven