• Altius Business Club (ABC)

  Altius heeft al jarenlang een sponsorcommissie. Deze is een tijdje geleden wat in het slop geraakt, als gevolg waarvan de sponsorinkomsten drastisch zijn teruggelopen.

  Inmiddels hebben we de sponsorcommissie een nieuwe impuls gegeven en omgedoopt in de Altius Business Club (ABC).

  De ABC heeft tot doel op gezette tijden leuke dingen te organiseren voor de sponsoren. Onze club heeft ongeveer 280 leden die ook een bedrijf of bedrijfje hebben. De ABC wil die leden de ruimte geven onderling kennis te maken. Zo leer je op je voetbalclub collega-ondernemers kennen, hoe leuk is dat?

  Wie weet heb je wat aan elkaar. Maar het gaat er vooral om dat het onderling gezellig is. Met plezier de club steunen, dat is wat we nastreven. Zo helpen we onze club en dragen we langs die weg een steentje bij.

  Het zal de meesten wel duidelijk zijn waarom sponsoring zo belangrijk is voor een club, maar we willen graag nog eens even onderstrepen wat je met sponsorgeld allemaal kunt doen. Denk aan led-lichtmasten, kunstgrasveld, tenues voor jeugd en senioren, ballen en misschien soms ook wel een bittergarnituurtje. Een sportclub kan dezer dagen helemaal niet meer zonder sponsoring.

  De ‘ABC’ is daarom het aanspreekpunt voor alle sponsoren: voor de trouwe partners van jaren her, zowel als voor alle nieuwe sponsoren en voor de mensen die nog over een bijdrage twijfelen. Contactadres: abc@altius.nl