• Altius 2 krijgt direct harde les tegen effectief TOV
  De tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen wordt op zaterdag 2 september gespeeld tegen TOV 2 uit Baarn. Het gaat om een bekerwedstrijd en een goede gelegenheid voor Altius 2 om de automatismen in te slijpen.

  Met deze automatismen zit het vandaag helaas nog niet helemaal goed. TOV blijkt een maatje te sterk en het is duidelijk zichtbaar dat Altius nog weinig minuten in de benen heeft.
  Het initiatief is er bij vlagen wel bij de thuisploeg, maar aanvallend lukt het nauwelijks en TOV is zeer effectief.
  Al snel staat er een 0-2 stand op het scorebord en later wordt dit eenvoudig uitgebreid naar een zogeheten monsterscore. Nieuwelingen Samir Didouch en Enes Unlu worden naar een uur bij een 0-5 stand vervangen door Timo Jansen en Rens Rohde. Hun fitheit komt goed van pas en de tegenstander geeft op dat moment veel ruimtes weg. In de omschakeling staat invaller Tim Severs zijn mannetje door bij vlagen goed als stofzuiger te fungeren.
  Uiteindelijk scoort Altius nog twee maal via Timo Jansen (penalty) en Tim van de Waal, maar ook TOV doet nog een duit in het zakje. De in het geel spelende Oranje-defensie wordt veelvuldig open gespeeld en dit leidt tot een 2-7 eindstand.

  Een goede les voor Altius 2 dat nog wat onwennig oogt, maar in het laatste half uur een veel betere indruk maakte. Daar op voortborduren en dan leidt dit vast tot betere resultaten!

  Line up Altius:
  Frank Folkertsma; Milan Lieverst, Wietse Siemerink (Jeffrey Heerscho), Elias Yama, Justin van der Roest; Tim van de Waal, Jeffrey Lankreijer (Tim Severs), Enes Unlu (Timo Jansen); Ruben Muis, Samir Didouch (Rens Rohde) en Giovanni Leunura.

  Doelpunten Altius:
  1x Timo Jansen
  1x Tim van de Waal