• Dinsdag 10 oktober was er een wijn- en kunstproeverij georganiseerd. De (kandidaat) leden van de ABC waren uitgenodigd.

  Het doel van de ABC:

  De Altius Business Club heeft tot doel bedrijven samen te brengen en te binden met de vereniging; het zakelijke en het aangename verenigen. Door lid te worden van de ABC werkt u in een ontspannen omgeving aan uw netwerk. Een deel van het geld wat u betaald voor het lidmaatschap gaat rechtstreeks naar voetbal vereniging Altius, onze trots.

  Henk Ravenhorst,oud speler van Altius, gaf bevlogen een presentatie over zijn werken en zijn levensloop. Ooit succesvol in de verzekeringsbranche, boventallig geworden en vervolgens een lastige mannenziekte. Dit alles inspireerde Henk om therapeutisch te gaan fotograferen, schilderen en muziekbijeenkomsten te organiseren. De werken mogen er zijn. Op diverse plaatsen hangen zijn werken.

  De wijnproeverij werd wederomgeorganiseerd door de Hocras. Sander en Phil, van de Hocras, namen iedereen mee in de wereld van de geselecteerde wijnen en de bijbehorende hapjes.
   
  De aftrap was geslaagd. Na een paar uur verliet een ieder blij de gezellige bijeenkomst.