• Achter de Coronawolk, schijnt de Oranje zon

  Achter de donkere corona wolken kwam er zaterdag een hele mooie oranje zon tevoorschijn!

  Zoals reeds aangekondigd via leiders en trainers, website en sociale media, organiseren we de aankomende 3 zaterdagen een intern toernooi voor de jeugd. Dat het organiseren van een dergelijke activiteit onder de aandacht staat moge duidelijk zijn, maar de jeugdcommissie van Altius heeft er alle vertrouwen in dat het geheel volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en de KNVB kan plaatsvinden. We kunnen niet voorzichtig genoeg zijn!

  Toen duidelijk werd dat er geen competitie voetbal meer gespeeld mocht worden, gingen de vrijwilligers van Altius snel om de tafel zitten om een onderling toernooi in elkaar te zetten.

  Zaterdag 24 oktober was het dan zover: Handhavers, de gehele jeugdafdeling t/m de JO17, leiders, Limonade moeders, EHBO, kortom iedereen was er klaar voor. 4 voetbalvelden jaja Ook het hoofdveld was weer beschikbaar na een grondig onderhoud en een geheel nieuw grasveld.

  1 grote oranje gloed van spelers en trainers in de clubkleuren van Altius zorgde ervoor dat de donkere wolken langzaam verdwijnen, en de ochtend eindigde met een mooie oranje zon en 200 tevreden jonge Altius leden. Volgende week ronde 2 van het interne voetbal toernooi.

  Voor een fotoreportage van dag 1, zie deze link.