• 5 redenen om je kind bij Altius te laten voetballen

  1. Altius is een club van en voor iedereen. Waar iedereen elkaar kent en waar jij en je kind zich snel zullen thuisvoelen. Respect en positiviteit is waar het om draait bij Altius, zodat je kind met veel plezier in een veilige omgeving kan sporten.

  2. De ontwikkeling van talenten vindt Altius erg belangrijk. Zowel technische, tactische als mentale aspecten komen aan bod, net zoals de groepsdynamiek. Dat kinderen zich ontwikkelen vinden wij belangrijker dan dat ze winnen. Voor kinderen die zich verder willen ontwikkelen is er de Altius Voetbal Academie. Die verzorgt (tegen betaling) extra techniektrainingen op vrijdagavond. Ieder jaar worden er weer talentjes bij Altius ontdekt. Onder meer door scouts van FC Utrecht, waar wij een samenwerking mee hebben.

  3. Breedteteams (niet-selectieteams) zijn voor Altius net zo belangrijk als de selectieteams. Ook zij trainen 2x per week onder leiding van enthousiaste en goed opgeleide trainers. En er is ook voor deze teams altijd een trainingsveld beschikbaar.

  4. Bij sporten hoort een gezonde mentaliteit. Er is een anti-rookbeleid en de kantine biedt een gezonde hap.

  5. Altius organiseert door het jaar heen allerlei activiteiten voor hun jeugdleden: zwemuitjes, FIFA-wedstrijden op de Playstation, vriendjesdag en nog veel meer. Maar het hoogtepunt van het jaar is toch wel het Pupillenweekend. Honderden jeugdleden van Altius blijven dan een nachtje op de club blijven slapen en doen allerlei sportieve activiteiten.
 • Plezier, respect en sportiviteit staat bij ons voorop!