• 1e Altius Midget Footgolf toernooi!!

  Teamuitje op je eigen club

  Op Hemelvaartsdag  10 mei zal het 1e Altius Midget Footgolf toernooi plaatsvinden. Hieraan kunnen alle jeugdleden van de teams O8 t/m O13 meedoen.

   Midgetgolf, iedereen kent het wel. Nu gaan we het bij Altius anders doen. Op een voetbalclub moet het natuurlijk met de voet en een voetbal! Er worden verschillende/uitdagende banen uitgezet op het kunstgras. Elk team word opgedeeld in twee teams, met het team gaan ze langs de banen met hun eigen scorecard. Het team wat in zo weinig mogelijk passen de bal in het doeltje weet te krijgen heeft gewonnen. Er zullen verschillende prijzen worden uitgereikt aan het winnende team per leeftijdscategorie. Ook zal er een individuele prijs zijn voor diegene die het in zo min mogelijk passen heeft gehaald.

   Hoe ziet het toernooi eruit?

  10.00uur: Ontvangst met een gezonde lekkernij en wat te drinken

  10.30uur: Start van het toernooi (met tussendoor een pauze om te lunchen)

  14.00uur: Einde toernooi

   Inschrijven:

  Het inschrijfgeld is €5 per persoon. De kosten kunnen bij aanvang van het toernooi worden voldaan bij de aanmeldtafel. Hiervoor krijgen ze een gezellige dag inclusief lunch en natuurlijk mooie prijzen! Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Deze inschrijfformulieren kun je vinden in het fruittasje, ook liggen er formulieren op de tafel onder het prikbord in de kantine. Het ingevulde inschrijfformulier kan worden ingeleverd in de oranje brievenbus, deze hangt in de kantine.

  Wil je zelf een even op stap zonder je kind(eren) dan is dit natuurlijk een mooie gelegenheid. Jij kunt zelf wat ondernemen en je kinderen vermaken zich bij Altius.

  Jij blij, zij blij?? 

   

  Voor meer informatie kunt u mailen naar marcodegier13@gmail.com.