• De pechtvogel van de week

De pechvogel van de week??

Zaterdag 23 september mocht ons aller Altius JO16-1 aantreden voor de eerste competitiewedstrijd in de 2e klasse 06. De wedstrijd werd gespeeld tegen Waterwijk JO16-1 en vooraf bespraken de ouders en spelers wat we konden verwachten. Waterwijk is toch een club die de jeugdopleiding op orde heeft. Van onderschatting was dus geen sprake!

Na ongeveer 2 minuten spelen lag de bal echter al in het netje bij Waterwijk. Mathijs kwam één op één met de keeper en ronde prachtig af! Vrij snel daarna viel helaas al weer de 1-1??. Een eigen doelpunt van Menno. De ploegen waren aan elkaar gewaagd.

Even later sloeg echter het noodlot toe. Diezelfde Menno wilde de 16 ingaan, kreeg een duw en viel voorover op het kunstgras. Verzorger erbij, wat testjes gedaan en het leek gelukkig mee te vallen maar Menno gaf aan gewisseld te willen worden. Buiten dat hij pijn aan zijn polsen had baalde Menno enorm van zijn eigen doelpunt. Om het zekere voor het onzekere te nemen gingen Menno met papa en mama maar even naar het ziekenhuis.

Even later scoorde Altius gelukkig al weer de 1-2! Het zelfvertrouwen ging groeien. We konden gewoon winnen van deze ploeg! Helaas viel ook de 2-2??. Altius was de laatste 20 minuten echter heer en meester op het veld. Op karakter werd de ene na de andere kans gecreëerd. En Altius maakte de 2-3 wat tevens de eindstand was. WINST! Maar hoe ging het nou met Menno??????

Vrij snel na de wedstrijd kregen wij in groepsapp het antwoord op deze vraag met foto die je ziet...

Beide polsen toch gebroken??. Hoeveel pech kun je hebben? Een uitstekende wedstrijd spelen maar een eigen doelpunt maken en beide polsen breken. Dan ben je echt de pechvogel van de week?? Misschien wel de pechvogel van het seizoen.

Menno, heel veel beterschap namens Altius. Uiteraard hopen we dat je komende wedstrijden jouw team komt aanmoedigen maar we hopen je vooral weer snel op het veld te zien!!!!